Progat i Medi Ambient es reuneixen per concretar futures actuacions

Comparteix

L’associació de recent creació, dedicada al control de colònies de gats del municipi, va tenir el passat dijous, el primer contacte amb l’Ajuntament per presentar els seus projectes i les inquietuds o problemàtiques amb les quals s’han trobat.

Fa tres mesos que l’associació proporciona a aquests animals, en la mesura de la possible, cases d’acollida o adopció, aliment i esterilització. A més, entre els futurs projectes, hi ha el d’habilitar un espai exterior ben condicionat per cadells o gats ferits o elaborar casetes amb material reciclat que serveixin com a refugis.

Montse Gonzàlez és una de les integrants de l’entitat.

En la reunió de dijous, també es va posar damunt la taula l’interès en formalitzar un conveni de col·laboracióentre els dos organismes, per facilitar la relació i trobar solucions ràpides i efectives als problemes de convivència que poden ocasionar aquests tipus d’animals. Gonzàlez també ha fet una crida a la col·laboració ciutadana.

Els interessats en formar-hi part, es poden posar en contacte a través del Facebook o Instagram de l’entitat o al correu progatametllademar@gmail.com

Escolta l’entrevista completa amb una de les integrants de l’entitat, Montse Gonzàlez.

Comparteix