L’Ajuntament adapta els nous accessos de l’Escola Sant Jordi a les restriccions per la Covid-19

Comparteix

Entre les actuacions destaca la vorera de l’accés del carrer Camarles i les línies divisòries pintades a terra.

Amb l’objectiu de complir totes les mesures de seguretat als centres educatius del municipi, la brigada municipal ha pintat línies divisòries, d’1,5 metres de distància, a terra dels diferents accessos de l’Escola Sant Jordi. D’aquesta manera, hi ha un major control de la distància de seguretat entre alumnes, a l’hora d’entrar al recinte i s’eviten les aglomeracions.

De moment, les línies divisòries s’han pintat a l’accés del carrer Camarles, a l’accés pròxim a la residència l’Onada i pròximament, es farà a la porta principal. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, recorda que es va fer una vorera al carrer Camarles per accedir-hi sense problemes.

L’Ajuntament també va limitar espais als patis tant a l’Escola com a la Llar d’Infants i ha ampliat el servei de neteja i desinfecció, dins les classes i fora als patis. 

A banda i amb el nou accés al carrer Camarles de l’Escola, s’està treballant amb un nou espai destinat als gossos, ja que és un espai habitual per aquest tipus de mascotes i es vol delimitar i oferir un millor servei. 

Comparteix