El primer equip de La Cala jugarà un partit d’entrenament aquest dissabte contra el filial de 4a Catalana

Després del primer partit de la pretemporada davant del Camarles, els caleros disputaran un partit d’entrenament contra el filial calero, sense àrbitre i sense públic.

En un inici, l’equip calero tenia previst jugar al Pla de Santa Maria, però davant la situació actual es va decidir no jugar-lo i com el filial de 4a Catalana també s’havia quedat sense partit, finalment es farà aquest partit d’entrenament entre els dos equips caleros.

Aquesta setmana, el 1r equip de La Cala ha fet un fixatge nou, per compensar el nombre de baixes de la pretemporada. Es tracta del jugador David Alcalà, del juvenil de Jesús i Maria. A més i de moment de les 10 baixes que tenia l’equip, ja s’han recuperat 6 jugadors.

L’entrenador Ivan Romeu explica que mica amb mica sembla que el nombre de baixes va disminuint.

La setmana passada l’equip calero empatava 1-1 al camp del Camarles de la 2a Catalana, en el primer partit de la pretemporada

Tot i els dubtes inicials davant l’alt nombre de baixes de l’equip, els caleros, i gràcies també a l’ajuda de 4 jugadors del filial, van disputar un partit molt igualat davant l’equip de 2a Catalana.

A la primera part, tot i la defensa dels caleros, l’equip camarlenc, amb una mica més de domini de la pilota, es va avançar amb el gol. A la segona part, va empatar Froi Martí per a La Cala.

L’entrenador de l’equip, Ivan Romeu, es mostrava satisfet dels resultats.