Temporada de platges marcada per la Covid-19 i l’alt nombre de banyistes a l’Ametlla de Mar

Comparteix

En total, la Creu Roja de l’Ametlla de Mar ha realitzat 474 assistències i 2.390 mesures preventives terrestres.

L’Assemblea Local de Creu Roja ha fet un balanç positiu de la campanya de l’estiu al municipi, en el qual ha destacat l’alta afluència de gent, les mesures preventives de la Covid-19 i també la presència de meduses.

Els socorristes de la Creu Roja de l’Ametlla de Marha realitzat un total de 474 assistències sanitàries al llarg d’aquesta temporada de platges, una xifra similar a l’any passat. D’aquestes assistències, 234 han estat per picades de medusa, i la resta per cops, talls o picades d’algun insecte extern a l’aigua. L’administrativa de Creu Roja l’Ametlla de Mar, Pilar López, recorda que es fan intervencions però sense subministrar medicaments.

A banda de les intervencions, els socorristes de la Creu Roja també fan una gran tasca de prevenció. De fet, enguany s’han realitzat 2.390 mesures preventives terrestres, relacionades la majoria amb la Covid-19, i 55 avisos amb l’embarcació. Lòpez repassa les mesures que s’han seguit per evitar la propagació del virus i remarca que hi hagut molts usuaris a les platges del municipi.

Malauradament, enguany la Creu Roja ha registrat una mort per parada cardíaca a la platja Sant Jordi. En línies generals, però l’estiu ha estat bastant tranquil a les platges i cales de la costa calera.

Comparteix