S’inicien les activitats esportives de l’Àrea Municipal d’Esports, sense competicions dels esports de contacte

Comparteix

La setmana passada, l’equip directiu es va reunir amb les famílies per informar que, de moment, no s’exposaran els infants a la competició dels esports de contacte, sinó que només tindran lloc entrenaments.

Aquest dimecres comencen totes les modalitats esportives que ofereix l’AME. Finalment, aquelles que siguin de contacte, com ara el futbol, només faran entrenaments. De fet, des de la Federació Territorial de les Terres de l’Ebre s’ha informat que les competicions a les categories de futbol base no començaran fins a la primera setmana de novembre, fet que recolza la postura de l’AME de no competir.

El regidor d’Esports, Jordi Llaó, destaca la bona resposta de les inscripcions.

Tots els grups i equips esportius seguiran el protocol anti covid, establert ja durant els campus d’estiu, amb mesures com ara la reducció de grups o l’ampliació del monitoratge per grups.

Comparteix