Més d’un miler d’alumnes tornen a les aules dels diferents centres educatius caleros

Comparteix

Un curs marcat per la pandèmia de la Covid-19, en el qual destaquen els grups estables, la mascareta i l’entrada per diferents accessos.

El curs escolar 2020-2021 arrenca aquest dilluns també per la majoria dels alumnes caleros, excepte els de grau superior de l’Escola NàuticoPesquera que ho faran el pròxim dilluns.

Cares d’il·lusió i d’emoció s’han vist a les aules dels centres educatius de l’Ametlla de Mar en aquest inici de curs. Més de mig miler d’alumnes han iniciat les classes a l’Escola Sant Jordi mentre que a l’Institut Candelera, aquest dilluns s’han realitzat les presentacions habituals a l’alumnat i serà dimarts quan s’iniciaran les classes.

Entre les normes bàsiques, destaca finalment l’obligatorietat de la mascareta, que en un primer moment es va dir que no seria obligatòria a tots els cursos, però ho serà a partir de sis anys, durant aquestes dues primeres setmanes de curs, per tal de confortar els grups estables. Fàtima Garcia i Benjamí Torné són els directors de l’Escola i l’Institut.

Pel que fa a la resta de centres educatius, l’inici també s’ha desenvolupat amb normalitat.

Comparteix