L’EMMA iniciarà el curs amb nous espais

Comparteix

Entre les mesures aplicades, a banda de tot el protocol estricte de mesures higièniques, destaca el canvi d’espais del centre, que enguany comptarà amb un espai de l’Escola Sant Jordi pels conjunts professionals i la sala SCER pel conjunt de petits.

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música tornen a les aules aquest pròxim dilluns, després de dos mesos de vacances. De fet, el centre tot i el confinament, va seguir oferint classes telemàtiques i algunes de presencials, fins al 17 de juliol.

Per tal de garantir la distància de seguretat entre alumnes, el centre ha hagut de comptar amb altres espais externs a les instal·lacions, com són l’Escola Sant Jordi i la sala SCER. A més també s’ha fet remodelació d’espais i d’immobiliari, com ara, l’eliminació de les butaques de la sala d’espera, ja que com la resta de centres educatius, no es permetrà l’accés de les famílies al centre, per evitar l’acumulació de gent a les instal·lacions.

Els alumnes hauran de fer ús de la mascareta obligatòriament a totes les classes, excepte a aquelles, com les d’instrument de vent, on es faci impossible la seva realització. A més, enguany i degut a la covid-19, el centre no podrà oferir aules d’estudi. Sebastià Garcia és el director de l’EMMA.

Una altra de les novetats és que el centre comptarà amb una persona de suport, per facilitar i agilitzar qüestions, com la desinfecció d’instruments a les classes.

El centre per tant, seguirà oferint els cursos de sensibilització i de llenguatge en nivell elemental i professional i per a adults i també l’àmplia oferta d’instruments com la trompeta, l’oboè, el saxo, el trombó, la flauta, la guitarra, el violí, percussió i el piano.

A més, hi ha l’opció de tocar al Conjunt Instrumental o cantar a la coral de l’Escola. A nivell de continguts, i després de la bona acollida per part de l’alumnat durant el confinament, es seguirà oferint formació telemàtica amb eines i plataformes digitals.

Tot i que el període d’inscripcions finalitza el pròxim dijous, degut a la situació actual i a la baixa demanda, s’oferirà l’opció de matricular-se durant el curs, sempre que hi hagi places disponibles.

Comparteix