L’Ajuntament rebrà una aportació de l’Obra Social “la Caixa” per complementar les ajudes a famílies en situació de vulnerabilitat

Comparteix

Aquest dimarts, la regidoria de Benestar, Família i Igualtat i representants de CaixaBank han formalitzat la donació que enguany ascendeix a 3.000 euros, la xifra més elevada dels darrers anys.

Els diners aniran destinats a l’adquisició de productes de neteja bàsics i d’higiene personal i a l’adquisició de llibres i material escolar pel pròxim curs. D’aquesta manera, es complementaran els recursos que ja faciliten des dels Serveis Socials. Mayte Puell és la regidora de Benestar, Família i Igualtat.

Aquesta aportació s’ha concedit després de valorar el projecte elaborat per l’Equip Bàsic d’Assistència Social Primària, per cobrir econòmicament aquelles necessitats considerades prioritàries pels usuaris atesos. Un projecte que encaixa amb les línies d’actuació L’Obra Social “la Caixa”.

Comparteix