‘Estiu policialment tranquil’ a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La regidoria de Governació fa una valoració positiva de l’estiu al municipi i assegura que ha estat ‘un estiu policialment tranquil’. Destaca un lleuger augment de les actuacions policials el mes de juliol, però en canvi l’agost ha estat bastant similar als anys anteriors. A més, s’ha vetllat pel compliment les noves mesures de la Covid-19, juntament amb la incorporació de tres agents cívics.

Com cada estiu i degut a la fluència de gent, la regidoria de Governació i Seguretat Ciutadana ha augmentat la seva activitat. Enguany s’ha reforçat la plantilla amb cinc agents, tres dels quals incorporats el mes de juny i dos al mes d’abril, i s’han augmentat les hores de vigilància al carrer, una sèrie de patrullatges de la Policia Local coordinats amb el cos dels Mossos d’Esquadra.

La majoria d’incidències i actuacions policials han estat relacionades amb trànsit, la contaminació acústica, a les urbanitzacions i també al casc urbà, robatoris i furts. El regidor de Governació, Joan Manel Tello, apunta que no hi hagut cap repunt en cap temàtica concreta sinó que s’ha seguit amb la tendència d’anys anteriors.

Enguany, a més, els agents policials també han hagut de vetllar pel compliment de les mesures respecte al coronavirus. Sobretot destaca el tancament puntual de platges i cales durant tot el mes d’agost, i també el control pel consum d’alcohol en la via pública, una infracció per la qual s’han posat algunes sancions. Tot i això, Tello valora positivament el comportament de la ciutadania a l’hora de complir les mesures de prevenció.

Pel que fa als puntuals robatoris de garrofes que han tingut lloc darrerament al municipi, Tello ha explicat que tot i que es fan controls per la zona, és impossible arribar a tot el terme i  demana que s’utilitzin els telèfons d’emergència i urgència policial, si s’observa algun vehicle sospitós.

Comparteix