Plàncton Diving és entre el 10% de les millors atraccions turístiques de tot el món

Comparteix

L’empresa calera ha rebut el premi ‘Traveller’s Choice 2020’ de la plataforma de viatges ‘Tripadvisor’. Un premi dirigit a les activitats, allotjaments i restaurants que tenen les millors opinions dels usuaris.

L’empresa Plàncton Diving està entre les empreses turístiques més ben valorades, segons els usuaris del Tripadvisor. Així ho ha reconegut la plataforma guardonant l’empresa amb el premi ‘Traveller’s Choice 2020’.

La copropietària de l’empresa, Eli Bonfill, es mostra il·lusionada i explica que la plataforma serveix d’ aparador per atraure persones d’altres països.

Plàncton Diving és un centre de busseig i snorkel de l’Ametlla de Mar, format per un equip de guies oceanògrafes, que ofereix un gran ventall d’activitats com viatges, cursos, submarinisme, colònies, snorkel o kaiak.

Comparteix