Comença la pretemporada del 1r equip de La Cala amb absències i incerteses

Comparteix

L’equip comptarà amb vint jugadors que tornaran a tenir a l’Ivan Romeu com a màxim responsable.

Aquest dimarts dia 1 de setembre comença finalment la pretemporada del 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar. Després d’unes setmanes d’incertesa, l’equip afrontarà la preparació amb la vista posada en el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, data fixada per a l’inici de les competicions no professionals, tot i que d’aquí allà encara poden passar moltes coses.

L’inici de la pretemporada de l’equip estava fixada del dia 18 d’agost, set setmanes que s’han reduït a cinc, amb el risc que això comporta per a la preparació física d’uns jugadors que porten aturats des del mes de març.

Després que la setmana passada s’acordés la disponibilitat del camp amb l’Ajuntament i es consultés als jugadors sobre la tornada a l’activitat, aquest dimarts és el dia d’inici per als vint homes que conformaran la plantilla del 1r equip de futbol, que tornarà a tenir a l’Ivan Romeu com a màxim responsable.

L’equip haurà d’afrontar els entrenaments seguint un estricte protocol de seguretat per evitar els contagis de Covid-19. Així i tot, hi ha un grup de jugadors que ja han manifestat la seva intenció de no començar els entrenaments per manca de garanties sanitàries. Ivan Romeu és l’entrenador de l’equip.

Quant als partits de preparació, el fet que l’ajuntament no ha autoritzat encara que es disputi cap partit a les instal·lacions municipals, ha condicionat la planificació de la pretemporada, havent d’ajornar els que s’havien de disputar a casa. Així de moment, el primer amistós dels caleros es jugarà el dissabte dia 12 de setembre a Camarles, i en quedarà un altre pel dia 26 de setembre a l’Hospitalet de l’Infant.

Comparteix