S’instal·len uns cartells informatius per fomentar el civisme

Comparteix

La regidoria de Civisme ha col·locat quatre cartells a quatre punts diferents del municipi, que informen sobre algunes normes de civisme imprescindibles a la via pública, com l’obligatorietat de recollir els excrements dels gossos.

Tenir cura dels parcs i jardins, no llençar burilles, recollir els excrements dels gossos o aparcar adequadament són algunes de les normes plasmades al cartell, juntament amb algunes imatges del municipi. Els plafons, ubicats a la plaça de l’Oliver, a la plaça del Canó, al Mercat Municipal i a la Rambleta, ja estaven instal·lats anteriorment amb un altre missatge i s’ha volgut donar-los una altra utilitat.

Maite Boquera és la regidora de Civisme.


La instal·lació d’aquests cartells, amb l’eslògan d’enguany de ‘l’Ametlla de Mar Sempre aprop teu’, s’emmarca també dins la campanya #EstimoLaCala que l’Ajuntament va posar en marxa la tardor del 2019 per lluitar contra les conductes incíviques i millorar la convivència al municipi.

Comparteix