Una cuarentena de xiquets i xiquetes han participat al campus d’estiu de l’Escola Sant Jordi

Comparteix

És el cinquè any que l’empresa Actiesport gestiona aquest campus, amb l’objectiu d’oferir un espai d’esport i lleure durant l’estiu.

Jocs, esport, excursions o sortides culturals són algunes de les activitats que s’han realitzat a aquest campus d’estiu d”Actiesport’ durant els mesos de juliol i agost. Un campus esportiu però que també treballa amb valors com el respecte o la solidaritat.

Segons l’organització, ha estat un èxit de participació tot i la situació actual. Jordi Bosch és el director-gerent d’Actiesport.

Enguany com tots els campus i casals d’estiu, s’han hagut de seguir estrictament les mesures de seguretat com són el control de temperatura a l’entrada, la rentada de mans contínua o la desinfecció d’objectes.

El campus conclourà aquest pròxim divendres 28 d’agost.

Comparteix