L’Ajuntament neteja el Barranc del Torrent del Pi i l’entrada del municipi

Comparteix

L’objectiu és evitar el perill d’incendis i minimitzar el risc d’inundacions.

Els operaris de la brigada municipal, juntament amb l’Agència Catalana de l’Aigua, han portat a terme treballs de neteja a la llera del Barranc del Torrent del Pi amb la intenció d’evitar incendis i també de facilitar el pas de l’aigua i minimitzar el risc d’inundacions.

La neteja del barranc, que s’ha desenvolupat entre la platja del Torrent del Pi fins a l’N-340, ha consistit en el desbrossat de la vegetació invasiva i la retirada dels residus acumulats. El regidor d’Obres i Serveis, Vicent Llaó, explica que és un dels barrancs amb més cabal del terme.

A banda, la regidoria també ha estat treballant a l’entrada del municipi entre la rotonda situada davant de la Cooperativa i l’N-340, desbrossant més de 130 m3 de resta orgànica i també d’altres residus.

Comparteix