S’habilita una zona d’estacionament per a autocaravanes entre Cala Vidre i Cala Forn

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha habilitat un espai provisional d’estacionament d’autocaravanes a la zona de Tres Cales 2a fase, just en l’espai que ocupen els carrers de la Goleta i el carrer que separa de Sant Jordi sector Castell, entre els accessos a Cala Vidre i Cala Forn. Amb aquest espai i l’habilitació de nous llocs d’aparcament al Torrent del Pi i Port olivet, l’ajuntament vol compensar el tancament del transit rodat a aquestes dues platges. 

L’increment desmesurat de la presència de furgonetes i autocaravanes al voltant de Port Olivet i el Torrent del Pi després del confinament, va portar a l’Ajuntament a prendre la decisió de tancar l’accés rodat a aquestes platges i els seus espais més propers, amb l’objectiu de protegir-los de possibles perills d’incendi i d’abandonament d’escombraries. 

Vicenç Llaó, regidor d’Obres i Serveis, considera que cal controlar l’accés per no haver de dedicar excessius mitjans a la vigilància, informació i sancions.

En l’indret habilitat, molt prop de l’aparcament de Cala Vidre i d’un dels espais tradicionalment ocupats per autocaravanes i que fa uns anys també es va tancar a l’accés d’aquests vehicles, hi ha dos punts de recollida d’escombraries. 

Des de l’Ajuntament es treballa per trobar un espai a mitjà termini que sigui adient per a l’estacionament d’autocaravanes ben connectada amb el nucli urbà i que en un futur es pugui dotar dels serveis necessaris.

Comparteix