L’ocupació es recupera durant les primeres setmanes d’agost fins a xifres similars a les de l’any passat

Comparteix

Tot i que les xifres d’ocupació del mes de juliol han estat lleugerament inferiors a les dels anys anteriors, les de les dos primeres setmanes d’agost s’atansen i molt a les xifres habituals, constatant una recuperació important, bàsicament protagonitzada pel turisme de proximitat i nacional. 

L’afluència de visitants a la població aquest estiu, està sent més efectiva que les previsions més optimistes que es feien abans de començar la temporada. La poca afectació del coronavirus a la població i la resposta del turisme català i nacional han limitat la baixada de l’ocupació al mes de juliol a només 3 punts.

En canvi les primeres estimacions del mes d’agost, són bastant més optimistes, ja que l’ocupació de les dos primeres setmanes frega els registres de les temporades anteriors, un fet del qual es congratula Maite Boquera, regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar:

Les limitacions d’aforament en càmpings i hotels, han contribuït a evitar registres d’ocupació més importants i per contrari, han afavorit el lloguer d’allotjaments turístics com apartaments i xalets. La procedència del turisme ha estat majoritàriament procedent de l’àrea metropolitana de Barcelona, però també del País Basc, Navarra i Madrid.

Comparteix