Tres atletes del Club Twirling seleccionats per un projecte d’Equip Nacional

Comparteix

L’aturada de les competicions pel coronavirus ha fet que la secció de Twirling de la Federació Espanyola de Ball Esportiu hagi engegat un projecte d’Equip Nacional convocant quinze atletes dels quals tres són del Club Twirling l’Ametlla de Mar. Els seleccionats són David Accensi, Maria Campanals i Núria Ettibari.

Tots tres han confirmat la seva participació en aquesta iniciativa que pretén millorar els resultats en les modalitats individuals i en programes curts, de cara als futurs campionats. Per això, assistiran a diferents cursos tècnics i jornades de tecnificació, sobretot online però també presencial. Hero Tello és entrenadora del Club Twirling:

D’altra banda, dos atletes més del club calero, Maria Margalef i Eric Llatche, han estat escollits per la Federació per formar part d’un altre programa anomenant ‘Jóvenes Talentos’, que té per objectiu millorar les seves habilitats en aquesta disciplina esportiva i preparar-los de cara a les competicions d’àmbit internacional.

Comparteix