Nou cas positiu per coronavirus aquest dijous

Comparteix

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha comunicat aquest dijous a l’Ajuntament un nou cas positiu per Covid-19 a l’Ametlla de Mar. L’alcalde Jordi Gaseni ha explicat que s’han estat estudiant els contactes de la persona afectada per tal de realitzar els confinaments necessaris. També ha demanat a tothom respectar les indicacions de les autoritats sanitàries.

En aquest sentit, mitjançant un vídeo, Gaseni ha recordat a tota la població que cal anar “molt en compte” i que s’han de seguir les mesures per evitar la propagació del coronavirus. “Mascareta, distància i mans ben netes”, insisteix l’alcalde demanant “evitar les aglomeracions”. De fet, ha demanat que “no abaixem la guàrdia” perquè ha començat el mes d’agost i hi ha més persones al municipi.

A l'#AmetlladeMar ho esteu fent molt bé. Però no abaixem la Guàrdia, avui ens han comunicat 1 positiu. Cuideu-vos molt, Mascareta, distància i mans ben netes.

Publicada por Jordi Gaseni en Jueves, 6 de agosto de 2020
Comparteix