La residència suspèn ingressos, visites i sortides

Comparteix

Els rebrots en alguns municipis ebrencs han portat el Departament de Salut a suspendre les visites, els ingressos i les sortides als centres residencials de gent gran al Baix Ebre, el Montsià i la Ribera d’Ebre. La Residència L’Onada de l’Ametlla de Mar és una de les que haurà de seguir les mesures, encara que no hagi registrat cap cas.

Fins al dia d’avui, el centre es manté sense haver detectat cap positiu entre els seus usuaris i treballadors. Seguint les instruccions de Salut, des d’ahir dimecres s’han suspès les visites de familiars i també els ingressos que estaven programats. La seva directora, Cinta Francès, explica que s’han posat en contacte amb les famílies per informar-los.

Entre les mesures, Salut ha establert que a l’interior de les residències s’hauran de crear unitats de convivència estables, com està fent la del municipi. A més, també s’ha suspès l’activitat als centres de dia de gent gran. El de l’Ametlla de Mar no s’havia reobert i alguns usuaris s’havien derivat al de l’Ampolla, que ara haurà de romandre tancat.

Comparteix