El programa ‘Via lliure estiu’ de RAC1 es farà aquest dissabte des de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La ruta d’estiu de l’emissora RAC1 farà parada a l’Ametlla de Mar aquest dissabte amb el programa ‘Via lliure estiu’, que s’emetrà en directe de 9 a 14 h des del Centre d’Interpretació de la Pesca. El magazín està presentat per la periodista Maria Cusó.

El programa abordarà temes com el turisme, amb la participació de l’alcalde Jordi Gaseni, les activitats i esports nàutiques que es poden practicar a la costa calera o com són les platges naturals de la població.

La tonyina roja també serà protagonista d’un programa que comptarà amb la presència de la cuinera i pastissera calera Gessamí Caramés, entre altres convidats. La música en directe la posaran Joan Rovira, Èric Vinaixa i Setrill.

Comparteix