Més de 150 joves caleros expressen la seva opinió del municipi a l’enquesta de Joventut

Comparteix

L’enquesta és el primer pas per la redacció del nou Pla Local de Joventut 2021- 2024

El passat mes de juny la regidoria de Joventut va obrir una enquesta per conèixer totes les inquietuds, prioritats i necessitats que tenen els joves d’entre els 14 i els 29 anys i plasmar-les al nou Pla Local de Joventut 2021-2024.

L’enquesta, encara vigent, recull diferents preguntes sobre l’educació, l’ocupació i el treball, l’habitatge, la salut, la participació, la cultura i la cohesió social del municipi. A partir de les respostes, la regidoria podrà analitzar la situació actual i començar a redactar les polítiques necessàries per millorar els aspectes que més preocupen al jovent calero.

Llaó remarca la bona resposta dels joves i explica que la participació és molt equitativa entre les diferents franges d’edat.

Aquest és el primer pas per redactar el nou Pla Local de Joventut, que entrarà en vigor a principis de 2021 i serà vigent fins al 2024. El qüestionari es pot respondre clicant a aquí o a través del Facebook de l’Ajuntament i al perfil d’Instagram de @festesametllademar.

Comparteix