Unes barreres evitaran l’accés de vehicles a les platges naturals de Port Olivet i Torrent del Pi

Comparteix

L’Ajuntament està estudiant habilitar un aparcament per autocaravanes davant l’increment del turisme d’acampada.

L’Ametlla de Mar instal·larà barreres a l’entrada de les platges de Port Olivet i Torrent del Pi per regular l’accés de vehicles durant l’estiu i evitar que s’hi pugui acampar, ja que les ordenances municipals no ho permeten. De fet, la Policia Local ha hagut d’imposar fins ara una cinquantena de sancions per aquest motiu.

El següent pas serà la col·locació d’uns gàlibs de fusta als aparcaments de les platges de l’Estany i Sant Jordi d’Alfama, on està prohibit l’estacionament durant la nit de qualsevol vehicle. El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, comenta que seguiran fent controls policials perquè no s’acampi en zones no autoritzades.

Amb tot, l’Ajuntament està treballant per buscar una solució davant l’increment d’aquest tipus de turisme. L’alcalde Jordi Gaseni comenta que estudien habilitar una àrea d’aparcament ben connectada amb el centre urbà, perquè puguin estacionar les autocaravanes i disposin de serveis de llum, aigua i clavegueram.

Comparteix