La Cala per la Independència queda inoperant en no presentar-se cap candidatura

Comparteix

La Cala per la Independència es queda en standby. A principis de mes es va obrir el període per renovar els càrrecs de l’assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a l’Ametlla de Mar, després d’exhaurir-se el mandat. Però no s’ha presentat cap candidatura i l’entitat queda inoperant a nivell local.

Comuniquem a tots els nostres socis i simpatitzants que després de convocar presentació de candidatures per a la…

Publicada por La Cala per la Independència en Martes, 28 de julio de 2020

En un comunicat adreçat als socis i simpatitzants, el secretariat sortint ha agraït l’esforç fet per la gent del municipi treballant per la independència de Catalunya. La fins ara coordinadora, Montse Gonzàlez, ha explicat que han renunciat ja als seus càrrecs i que els associats seguiran estant informats des de l’ANC.

Una renúncia que s’ha produït després de la renovació del Secretariat Nacional i la reelecció de la presidència, amb qui s’han mostrat crítics perquè consideren que en els darrers anys hi ha hagut “inacció” a nivell nacional.

Comparteix