La Policia Marítima dels Mossos d’Esquadra estarà desplegada l’estiu vinent

Comparteix

El coronavirus ha obligat a modificar els terminis d’implantació d’aquesta nova unitat que assumirà les competències en aigües marítimes territorials. L’Ametlla de Mar serà una de les tres bases policials.

La previsió inicial era que els 35 nous agents seleccionats per formar part de la unitat s’incorporessin l’1 de juliol, tal com es va anunciar en un acte al municipi al febrer. Però la Covid-19 ha retardat la formació i l’adquisició de les embarcacions. Eduard Sallent és el comissari en cap dels Mossos: 

Tot i que la nova unitat no preveuen que estigui operativa fins a l’abril de l’any vinent, aquest dilluns ja han començat a patrullar a Palamós amb els agents de la unitat aquàtica. També ho faran més endavant a les altres dues bases, amb una planejadora que està actualment en reparació.

Comparteix