La brigada municipal netejarà setmanalment el GR 92

Comparteix

La regidoria d’Obres i Serveis ha iniciat tots els divendres una nova acció de neteja al Camí de Ronda de l’Ametlla de Mar. A banda de mantenir en bon estat el sender de la costa, un altre dels objectius és poder de localitzar punts que requereixin d’actuacions de millora.

Un equip format per dos operaris s’encarrega de retirar els residus recorrent tot el tram del GR-92 comprès entre l’Àlia i l’Almadrava. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, explica que la primera neteja es va dur a terme divendres passat, i fa una crida a la ciutadania per ser més respectuosos amb l’entorn i no llençar deixalles.

L’Ajuntament també té previst realitzar diverses accions de manteniment al GR-92, com ara la instal·lació de nous punts de recollida d’escombraries, amb entitats com el Centre Excursionista Azimut. El consistori també està a l’espera que Costes de l’Estat iniciï les obres en les zones del sender més malmeses i danyades per temporals.

Comparteix