Cap nou positiu per coronavirus des de diumenge

Comparteix

L’Ametlla de Mar no ha registrat cap nou positiu per Covid-19 des de diumenge. La Regió Sanitària informava a l’Ajuntament de dos casos el passat divendres, i d’un tercer dos dies després. En un vídeo publicat aquest dijous, l’alcalde Jordi Gaseni ha dit que “no tenim cap novetat en l’increment de positius, i això és molt bona notícia”.

https://www.facebook.com/jordi.gaseni/videos/10222655919017266/

Sobre els afectats pel coronavirus, Gaseni ha afirmat que tant els positius com els contactes confinats “es troben bé” i ha apuntat que alguns “ja han acabat la fase de confinament a casa”. En aquest sentit, l’alcalde ha celebrat “que esteu bé de salut i pugueu tornar al vostre dia a dia, dins aquesta nova normalitat”.

Amb tot, ha demanat a la població seguir extremant les precaucions donat els rebrots que s’estan produint a municipis propers i altres regions del país. “És molt important que continuem amb totes les mesures de prevenció”, insisteix Gaseni, “perquè l’afectació de la Covid-19 sigui la menor possible”.

En la publicació, l’alcalde ha recordat la importància de l’ús de mascareta, la distància entre persones i la higiene de mans, i ha enviat un missatge d’ànim a la població: “Si La Cala se n’ha sortit en la primera etapa del virus, també ho farà ara”.

Comparteix