Nou cas positiu de coronavirus aquest diumenge

Comparteix

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha informat aquest diumenge d’un nou cas de Covid-19 a l’Ametlla de Mar. Es tracta del tercer positiu en els últims dies, després que divendres al migdia confirmessin dos casos més que no estarien relacionats entre si, ni tampoc amb el cas anunciat fa dues setmanes.

A través d’un vídeo, l’alcalde Jordi Gaseni ha enviat un missatge de tranquil·litat a la població demanant alhora que extremi les precaucions. Per això, insisteix que la millor eina per prevenir nous contagis al municipi són l’ús de mascareta, la higiene de mans i la distància de seguretat entre persones.

Avui diumenge ens comuniquen des de Salut que a les Terres de l'Ebre hi han 13 nous positius.A l'AmetlladeMar sumem…

Publicada por Jordi Gaseni en Domingo, 19 de julio de 2020

Bona tarda, acabem de saber que s'han detectat 2 positius a l'Ametlla de Mar.Es tracta de dos casos nous i possiblement separats del positiu de la setmana passada.Mantenim les activitats com fins ara però si que demanem que extremem les precaucions. Ja sabeu mans netes, mascareta i distància.

Publicada por Jordi Gaseni en Viernes, 17 de julio de 2020
Comparteix