S’instal·la un nou punt d’accés wifi gratuït a l’Oficina de Turisme

Comparteix

L’Ametlla de Mar ha habilitat una zona de connexió wifi a l’Oficina de Turisme del parc del Bon Repòs, amb l’objectiu de fer un pas més a les noves tecnologies i potenciar la vila marinera des del punt de vista turístic.

La zona, habilitada amb quatre bancs per fer més plaent la consulta, ofereix una connexió gratuïta a Internet d’una durada ininterrompuda de dues hores, després de les quals cal tornar-se a connectar. Un nou servei, posat en marxa aquesta setmana, que tal com apunta la regidora de Turisme, Maite Boquera, és dirigit principalment als turistes i permet fer qualsevol consulta online sobre l’actiu turístic del municipi.


Per establir la connexió, els usuaris, que s’han de trobar necessàriament en aquest punt, han de seleccionar la wifi Ametlla de Mar Turisme, automàticament se’ls redirigeix al portal de Facebook de Turisme, al qual han de ser seguidors, i a partir d’aquí ja poden gaudir de la connexió.

El servei, senyalitzat amb cartells, funciona les 24 hores del dia i ofereix una velocitat de connexió orientada a navegar. L’accés es pot fer des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta i ordinador portàtil.

Comparteix