Compra al poble i guanya 320 euros

Comparteix

Des d’aquest dijous comprar a les botigues de l’Ametlla de Mar té premi. La regidoria de Comerç ha iniciat un sorteig on es convida a fer una compra a un dels establiments participants del municipi, fer una fotografia i compartir-la a l’Instagram.  El guanyador del sorteig tindrà 320 euros de premi per gastar a qualsevol de les botigues col·laboradores.

Els participants poden compartir la fotografia al feed del perfil d’Instagram o bé a les seves stories. En el cas de publicar-la al feed, han d’etiquetarl’establiment on han fet la foto, (si té perfil a Instagram), i afegir els hashtags  d’#AmetlladeMar i #AmetlladeMarShopping. Si es publica a les stories, s’ha d’etiquetar l’establiment i també a @ametllademarshopping.

La regidora de Comerç, Maite Boquera, explica que l’objectiu és fomentar el comerç local i alhora promocionar-los a les xarxes socials.

Els establiments participants són Can Cisquillo, Carmen Blanch Designs, Esmeralda Regals, Felip Electrodomèstics, Gessamí Herboristeria, Gretaandthefibers, HappyKids La Cala, Llibreria Sant Jordi, MiraqueColchon.com, Casa Consarnau Mònica Llambrich, Òptica Punt Visual, Papereria Cipri, Expert Serafí, Sports Alex, Taty’s i Xic Menut.

El sorteig permet publicar tantes fotografies com es vulgui, però sempre amb una compra diferent i seguint les condicions que es demanen. De fet, com més fotos publicades més opcions de guanyar.

A cada publicació se li adjudicarà un número per ordre cronològic. Aquest número serà el que entrarà en sorteig el dia 3 d’agost a les 12 h, que serà retransmès en directe des del perfil @ametllademarshopping. La validesa del txec-compra és fins al 31 de desembre. Les bases del sorteig es poden consultar a la web de Turisme.

Comparteix