L’Escola de Música Municipal inicia una setmana d’audicions de final de curs, virtuals

Comparteix

Des d’aquest dilluns i fins al 16 de juliol, els alumnes de l’EMMA mostraran els seus coneixements musicals adquirits durant l’any, a través d’una pantalla. D’aquesta manera, es donarà per finalitzat aquest curs tan atípic.

Al llarg d’aquesta setmana, l’EMMA anirà penjant, al seu canal de Youtube, vídeos de les audicions gravades prèviament des del centre. Els vídeos seran dividits pels diferents instruments i conjunts musicals, seguint el format convencional. Avui dilluns, ja es pot veure l’audició protagonitzada per les aules de clarinet, trompa i trompeta.

El director del centre, Sebastià Garcia, comenta que les audicions tenen un caràcter lúdic però també acadèmic, ja que també s’avaluen.

Amb tot això, finalitza un curs amb un tercer trimestre atípic, marcat pel coronavirus en el qual s’han combinat les classes virtuals amb aquelles presencials que permetien seguir totes les mesures de seguretat. Un final de curs que, segons Garcia, ha servit d’assaig de cara el pròxim curs.

Els vídeos de les audicions es podran veure a través de Youtube, l’enllaç del qual s’anirà penjant, consecutivament, al Facebook del centre.

Comparteix