La biblioteca Dr Frias obre portes amb aforament limitat

Comparteix

El passat dilluns, la biblioteca municipal va tornar a obrir les portes oferint tot l’espai però amb aforament limitat. Un aforament màxim de setze persones adultes i dos infants.

Amb l’obertura de portes, la biblioteca ha extremat les mesures higièniques i de seguretat com són l’ús de la mascareta, rentar les mans, respectar les distàncies i desinfectar tot el material utilitzat. De fet, els llibres no es poden tocar, només aquells que són de préstec, que després del seu ús els deixen en quarantena.

A més, el servei d’ordinadors s’ha reduït de quatre a dos i també s’ha reduït el temps d’utilització per donar més opcionalitat a tothom.

Jani Brull és la regidora de Cultura.

Els interessats en anar a la biblioteca poden trucar al telèfon 977 49 30 80 per assegurar-se de la disponibilitat. L’horari és de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h al matí i de 17.30 a 21 h a la tarda i els dissabtes també obre de 10 a 13 h al matí.

Comparteix