Detingut per atropellar la seva parella a Les Tres Cales

Comparteix

Els Mossos d’Esquadra van detenir, dissabte passat, un home de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi, després d’haver atropellat intencionadament a la seva parella, una dona de 23 anys, davant el centre comercial de la urbanització Les Tres Cales de l’Ametlla de Mar.

Els fets haurien passat al voltant de les dues de la matinada. Segons el relat policial, la dona sortia acompanyada de la zona comercial per la seva germana menor i una altra persona. Aquesta darrera va adonar-se de les intencions del conductor del vehicle i va poder evitar l’atropellament de la menor, però no de la víctima.

Com a conseqüència, la dona va resultar ferida greu a la cama. Quan van arribar els agents hi havia un nombrós grup de persones familiars de l’home, els quals relataven que la noia havia relliscat i caigut. Els Mossos no es van creure aquesta versió i van preguntar als testimonis que van confirmar l’atropellament.

L’home ja havia marxat i va ser avisat perquè es presentés al lloc dels fets, on va ser detingut perquè la policia va trobar suficients indicis per arrestar-lo, tot i que la dona no va voler presentar denúncia. El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs i no s’ha imposat cap ordre de protecció a la víctima, qui no ho ha sol·licitat.

Comparteix