L’Ametlla de Mar obrirà les platges per la Revetlla de Sant Joan

Comparteix

Les platges de l’Ametlla de Mar estaran obertes per la Revetlla de Sant Joan. L’Ajuntament ha decidit mantenir-les obertes a la població per facilitar més espais per celebrar aquesta festa popular. Amb tot, es vetllarà perquè no hi hagi aglomeracions per garantir una revetlla amb seguretat.

Amb aquesta decisió, que també han pres altres ajuntaments propers, el consistori busca evitar possibles concentracions en els carrers i places del municipi, donat que s’espera l’arribada de nombrosos turistes per passar Sant Joan. L’alcalde Jordi Gaseni ha demanat “responsabilitat” a tota la ciutadania.

“El repte és poder passar-nos-ho bé i ser prudents per no fer passes enrere. Creiem que hem d’habilitar com més espais millor per evitar aglomeracions. La revetlla serà amb les platges obertes i esperem que la gent en gaudeixi però amb coneixement davant la situació que estem vivint”, remarca l’alcalde.

En aquest sentit, els agents policials vetllaran perquè no hi hagi massificacions de gent, que tothom segueixi les normes de prevenció establertes en la fase de represa, i que es respectin els espais públics. Tot plegat serà en un any on, malauradament, no hi haurà ni correfocs ni foguera a la platja de l’Alguer, a causa del coronavirus.

Comparteix