La Policia Local de l’Ametlla de Mar augmenta la seva plantilla durant els mesos d’estiu

Comparteix

Aquest dimarts s’han incorporat tres nous agents per reforçar el cos donat que enguany, a més de la vigilància i la seguretat ciutadana, també hauran de vetllar pel compliment de les mesures respecte al coronavirus.

Les noves incorporacions permetran que la Policia Local pugui cobrir millor, donat l’increment de població, tant els serveis habituals com els relacionats amb la Covid-19. El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, comenta que les noves tasques suposaran un esforç afegit aquesta temporada d’estiu.

A més, el reforç d’agents a la plantilla permetrà que aquest estiu s’ampliï l’horari d’atenció de l’oficina de la Policia Local, situada a l’entrada de l’Ajuntament, que romandrà oberta de dilluns a dissabte en horari de matí i tarda. Tello recorda que la resta d’hores també s’atendrà trucant al 977 49 39 49.

Per altra banda, la regidoria de Seguretat Ciutadana també ha informat que el número WhatsApp de la Policia Local (647 66 02 73), que es va activar durant l’estat d’alarma per respondre consultes sobre mobilitat, continuarà actiu amb l’objectiu de donar resposta a tots els dubtes sobre la nova normalitat.

Comparteix