Augmenten les atencions dels Serveis Socials a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els Equips d’Atenció Social van atendre l’any passat un total de 864 persones, unes dues-centes més que el 2018. Així es desprèn de la memòria anual dels Serveis Socials del Consell Comarcal, que situa el municipi com el tercer del Baix Ebre en nombre d’atesos.

Un augment que s’incrementarà aquest 2020 degut a la crisi del coronavirus. En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Mayte Puell, ha explicat que les xifres comptabilitzen les actuacions fetes per cobrir necessitats socials o familiars, i ha remarcat que se seguirà treballant per ajudar a tothom que ho necessiti.

Les prestacions més destacades són el Servei d’Ajuda a Domicili, el d’Intervenció Socioeducativa i el de Transport Adaptat. El municipi és el que compta amb més usuaris teleassistència de la comarca, amb un total de 57. En conjunt al Baix Ebre, el 2019 es van realitzar un total de 37.110 actuacions, un 11% més que l’any anterior.

Comparteix