L’Ametlla de Mar regalarà, un estiu més, hores d’aparcament amb les compres al comerç local

Comparteix

Des d’aquest dilluns i fins al 13 de setembre, es podrà gaudir de fins a dues hores d’estacionament gratuït al pàrquing soterrani de les Escoles Velles fent una compra en algun dels establiments de la població.

Un estiu més, l’Ajuntament ha posat en marxa la campanya ‘Compra aquí i aparca gratis’ amb l’objectiu d’incentivar les compres al municipi alhora que facilitar l’estacionament. Els descomptes són a partir dels 5 euros, que equivalen a 15 minuts d’aparcament de franc, fins als 75 euros que equivalen a dues hores.

Això sí, els tiquets no són acumulables i s’hauran d’utilitzar el mateix dia de la compra. La regidora de Comerç, Maite Boquera, ha explicat que tot i ser una campanya que es realitza cada estiu, enguany es vol reforçar per ser un reclam de cara als visitants i promoure les compres al comerç de proximitat.

D’altra banda, aquest dilluns també ha tornat a la normalitat l’aparcament de rotació Llibertat, que durant el confinament va aixecar les barreres. Els usuaris abonats han de renovar la targeta d’accés, al caixer del pàrquing soterrani, que permet estacionar fins a tres hores seguides gratuïtament durant el dia.

Comparteix