S’obre la tramitació telemàtica de beques menjador pel curs 2020-2021

Comparteix

Les famílies amb fills al menjador de l’Escola Sant Jordi poden demanar l’ajut pel pròxim curs. Durant aquest mes de juny hauran de presentar la sol·licitud de manera telemàtica al Consell Comarcal del Baix Ebre, ens responsable de l’atorgament.

Un tràmit que les famílies amb alumnes que hagin de cursar P3 podran fer fins al 20 de juliol. També es podrà fer la petició de l’ajut de menjador escolar de manera presencial, entre l’1 al 4 de setembre. La sol·licitud es pot trobar al web www.baixebre.cat.

Les beques seran del 50 o el 100% del cost del servei de menjador, d’acord amb el nivell de renda i la situació de cada família. La regidora d’Educació, Jani Brull, ha remarcat la importància de fer la sol·licitud dins dels terminis perquè ningú quedi fora de l’ajut.

Pel que respecta al curs actual, es continua amb les targetes moneder repartides durant el confinament. La regidora de Serveis Socials, Mayte Puell, ha recordat que s’estan recarregant periòdicament i que paral·lelament fan un seguiment de les famílies.

Comparteix