Ja es pot fer la declaració de la Renda a les oficines municipals

Comparteix

Les persones que ho desitgin ja poden fer la declaració de la Renda 2019 gratuïtament a les oficines municipals. Un any més, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar facilita la seva tramitació als ciutadans sent una de les seus col·laboradores amb l’Agència Tributària.

Aquest dilluns, s’han realitzat la confecció i presentació de les primeres declaracions a l’Ajuntament. Enguany però, degut a la situació actual pel coronavirus, s’han establert una sèrie de mesures de seguretat i l’atenció al declarant es fa pel taulell de l’OAC.

Els interessats a fer la Renda presencialment a l’Ajuntament, han de demanar cita prèvia a l’Agència Tributària, a través del web www.agenciatributaria.es o trucant per telèfon al 901 22 33 44. El termini per presentar la declaració és fins al 30 de juny.

Comparteix