S’estrena una nova versió simfònica de ‘La Farola’ feta per la Banda de la Cala i Miquel del Roig

Comparteix

La Banda de la Cala i Miquel del Roig s’uneixen per tocar ‘La farola’. Els músics de la banda i el cantautor calero han enregistrat una versió especial d’aquesta popular cançó, amb motiu de l’acte del Dia de l’Associacionisme Cultural. El tema s’ha gravat des de casa, amb la participació d’una cinquantena de músics.

Es tracta d’un projecte encarregat per la Federació de Bandes de Catalunya, que va sortir a la llum aquest dijous a l’acte institucional que organitza el Departament de Cultura de la Generalitat. El president de la Banda de la Cala, Jordi Vendrell, explica que era una manera de donar a conèixer el poble i la seva música.

Aquest no és el primer cop que la Banda i Miquel del Roig interpreten conjuntament ‘La farola’. Ho van fer a Palamós en directe, al concert d’agermanament. Però aquesta vegada ha estat completament diferent. Amb tot, el cantautor local comenta que sempre és un plaer tocar amb els músics del poble.

El vídeo es pot veure al YouTube culturacatalunya o a les xarxes socials de la Banda de la Cala.

Comparteix