Els centres educatius reobriran progressivament les aules amb protocols a partir de dilluns

Comparteix

Els cinc centres educatius de l’Ametlla de Mar estan planificant la seva reobertura a partir de dilluns vinent, 1 de juny, amb les directius del Departament d’Educació. Serveis d’acollida, classes d’orientació i mesures de seguretat formaran part d’un final de curs que mantindrà les aules telemàtiques engegades en el confinament.

Per coordinar el retorn a les aules, aquest dimarts es va celebrar una reunió entre la regidora d’Educació, Jani Brull, i els directors i directores dels centres educatius. Durant els dies previs a l’obertura, l’Ajuntament està duent a terme una desinfecció dels centres on realitza el servei de neteja, a més de donar suport a la resta. Jani Brull:

Llar d’Infants Xerinola

La Llar d’Infants obrirà dilluns només per a alumnes de més d’un any, prohibint als pares l’accés al centre i amb una capacitat màxima de les aules de 5 alumnes, fet que ha obligat a adaptar el menjador com a aula, per exemple. De moment, es donarà servei en horari de 9 a 14 h. Consol Ferré és la directora:

Escola Sant Jordi

L’Escola seguirà donant servei telemàtic però obrirà el centre als alumnes de parvulari, condicionant les places als alumnes que tinguin els dos progenitors treballant. Aquest servei d’acollida, pel qual ja s’han interessat una quinzena de famílies, tindrà un horari de 9 a 13 h. A més, s’oferiran tutories individualitzades pels alumnes de primària i videoconferències grupals. Fàtima Garcia és la directora:

Institut Candelera

A l’Institut, dimarts començaran les classes de 2n BAT fins al 19 de juny, de 9.30 a 14 h, sobretot perquè els alumnes puguin preparar-se les proves d’accés a la universitat. Els alumnes de 4t d’ESO assistiran un cop per setmana al centre, i els de 2n i 3r podran assistir a una sessió d’orientació. Javier Sánchez és el director:

Escola Nauticopesquera

La principal dificultat a l’Escola de Capacitació Nauticopesquera està en la procedència dels alumnes, la major part de fora del territori. Per això, el tercer trimestre seguirà sent telemàtic. D’altra banda, molts alumnes de segon curs han optat per convalidar les pràctiques en empreses amb un treball de síntesi. Miguel Sainz de Aja és el director:

Escola Municipal de Música

I quant a l’EMMA, també estan adaptant la particularitat de les instal·lacions a les noves necessitats, tot i que només es faran classes presencials als alumnes d’instrument i sensibilització, mentre que els de llenguatge i conjunt ho seguiran fent per videoconferència. Sebastià Garcia és el director:

Comparteix