La Cala haurà d’esperar passar a la fase 2 dilluns per eliminar franges horàries

Comparteix

L’Ametlla de Mar haurà d’esperar passar dilluns a la fase 2 per poder eliminar les franges horàries per sortir a passejar o practicar esport. Tot i la publicació avui de l’ordre que les suprimeix en els municipis de menys de 10.000 habitants, no pot entrar en vigor perquè la densitat de població és superior a la permesa.

En concret, la densitat a l’Ametlla de Mar és de 101,5 hab/km2 quan el màxim permès en l’ordre publicada és de 100. Amb tot, està previst que les franges horàries s’eliminin amb l’entrada a la fase 2. Per això, l’alcalde Jordi Gaseni espera que s’autoritzin les Terres de l’Ebre a seguir avançant amb la desescalada dilluns vinent.

A banda de suprimir les franges horàries, el pas a la fase 2 també permetrà que els bars i restaurants puguin habilitar algunes taules a l’interior, a banda de les terrasses, i que s’ampliï el nombre de persones que es puguin reunir a un màxim de 15. També es podrà banyar a la platja, respectant el distanciament amb la resta de banyistes.

Comparteix