Rècord de participació en els Premis Literaris 2020

Comparteix

Els Premis Literaris de l’Ametlla de Mar baten un rècord de participació en l’edició 2020. Entre narrativa i poesia s’han presentat més d’una seixantena d’obres, que ara el jurat està valorant per tal d’escollir quines seran les dues guanyadores.

Dels 65 treballs rebuts, 37 corresponen a l’11è Premi Nit de Poesia al carrer i 28 al 28è Premi Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar. Unes xifres que, segons el coordinador dels Premis Literaris, Joan Callau, marquen un rècord històric en tots dos premis.

“Ens hem de començar a creure que, en aquests darrers cinc anys, hem anat col·locant els Premis Literaris de l’Ametlla de Mar molt a prop d’aquells premis d’àmbit nacional a nivell de participació i acceptació”, remarca Callau.

El veredicte es donarà a conèixer el mes vinent però sense l’acte d’entrega dels premis, ja que el context actual ha obligat a ajornar la Nit de Poesia al carrer. Tot i això, s’espera poder presentar els treballs premiats amb els autors tan aviat com es pugui.

“No hi haurà la Nit de Poesia al juny, però els qui hi estem implicats tenim la il·lusió de què es pugui fer més endavant, potser a finals de setembre o principis d’octubre, i encara que no sigui de nit”, apunta el coordinador dels Premis Literaris.

També s’està a l’espera d’una data per fer la presentació de les dues obres guanyadores el 2019, que ja estan publicades. Uns premis, convocats per l’Ajuntament i el col·lectiu CalaCultura, que tenen la voluntat de donar a conèixer les veus emergents.

Comparteix