L’Ajuntament reparteix mascaretes als treballadors del comerç local

Comparteix

La majoria de comerços locals han reobert portes aquest dies, coincidint amb l’entrada de la fase 1 del desconfinament. Per tal d’ajudar els empresaris a protegir els seus treballadors davant el coronavirus, l’Ajuntament ha començat el repartiment de mascaretes pels establiments de l’Ametlla de Mar.

Cada negoci rebrà un lot de deu mascaretes quirúrgiques, que s’afegeix al repartiment de mascaretes de roba fet en els comerços de primera necessitat setmanes enrere. L’alcalde Jordi Gaseni ha destacat que, amb aquesta mesura, el consistori vol facilitar la protecció dels comerciants i els seus treballadors.

Precisament, l’alcalde ha enviat una carta als comerços locals per agrair-los “la força que heu demostrat per fer front a les dificultats” i on els demana seguir endavant amb “responsabilitat”. En el text també explica les mesures fiscals per empreses que s’han aprovat i recorda que l’Ajuntament està al seu servei.

Comparteix