Les farmàcies caleres repartiran mascaretes a partir de demà

Comparteix

Cada persona podrà recollir-ne una amb la seva targeta sanitària, però es demana anar-la a buscar només si es necessita.

Les quatre farmàcies de l’Ametlla de Mar començaran, a partir d’aquest dilluns, a repartir mascaretes entre la població. Cada ciutadà podrà recollir-ne una de manera gratuïta, presentant la seva targeta sanitària, però es demana que només es vagi si realment es necessita de manera immediata.

“És important remarcar que no trenquem el confinament per anar a buscar la mascareta. Feu-ho si heu d’anar a treballar o aprofiteu si sortiu a comprar. Evitem que es generin cues i aglomeracions a les farmàcies. Hi haurà mascaretes per a tothom”, afirma el regidor de Salut, Joan Manel Tello.

En el cas de formar part d’un col·lectiu de risc, un familiar podrà recollir la mascareta amb les targetes dels qui la necessitin. A partir de la setmana vinent, en funció de l’estoc, es podria ampliar a una segona mascareta que costarà 0,76 €. Les mascaretes són de tipus quirúrgic que eviten contagiar altres persones.

Comparteix