L’Ametlla de Mar tritura més d’un centenar d’arbres caiguts pel Glòria acumulats a la planta de verds

Comparteix

La caiguda d’arbres durant el temporal Glòria va omplir la planta de verds de l’abocador municipal. Són 400 les tones de matèria vegetal que s’havien acumulat en només dos mesos, que l’Ajuntament ha processat gràcies a una trituradora industrial.

L’ús puntual d’aquesta màquina ha permès multiplicar per deu la capacitat de treball i, en només una setmana, s’han triturat més un centenar d’arbres. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, diu que el processat representa un 20% de la fracció vegetal anual.

La matèria resultant es transportarà a una planta de compostatge. Una operació que s’haurà de repetir amb el triturat dels arbres que estan pendents de talar, un cop s’aixequi el confinament, i amb totes les restes que s’acumulin durant els mesos d’estiu.

Comparteix