120 denúncies per incomplir el confinament durant la Setmana Santa

Comparteix

Els cossos policials han interposat prop de 120 denúncies a l’Ametlla de Mar, entre dijous Sant i diumenge de Pasqua, per incomplir l’ordre de confinament. L’increment de controls ha permès sancionar aquelles persones que pretenien fer desplaçaments sense justificació.

La Policia Local, juntament amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil, va intensificar els primers dies les comprovacions a vehicles i vianants, mentre que el cap de setmana va centrar els esforços a identificar persones de segona residència amb controls en supermercats, el mercat municipal i altres comerços.

Els controls als principals accessos al centre urbà i les urbanitzacions continuaran aquest dilluns de Pasqua, dins l’operació ‘no’ tornada. Un desplegament que s’ha reforçat amb l’ús del dron per vigilar les zones més extenses i els talls de trànsit en vies secundàries, que es mantindran un cop finalitzi la Setmana Santa.

Comparteix