Els controls policials comproven centenars de vehicles durant el primer cap de setmana de Pasqua

Comparteix

Loperatiu sha intensificat amb més efectius, vigilància amb drons i múltiples talls d’accessos per evitar desplaçaments no justificats.

L’Ametlla de Mar ha blindat les entrades del municipi amb més controls policials i diversos talls de trànsit, amb l’objectiu d’evitar l’arribada de persones a les segones residències per passar-hi el confinament durant la Setmana Santa.

Els cossos policials han fet, durant el cap de setmana, comprovacions de vehicles a les principals entrades del nucli urbà i les urbanitzacions, així com de ciutadans a l’estació de tren o a la via pública. També s’han fet verificacions en alguns habitatges.

Un operatiu que s’ha reforçat amb la incorporació d’un dron per vigilar els espais públics de Les Tres Cales. Tot plegat ha fet que les denúncies per desplaçaments no justificats hagin disminuït un 80% aquest cap de setmana respecte a l’anterior.

Un fet que, segons la regidoria de Seguretat Ciutadana, posa de manifest que la gran majoria de la població compleix amb les restriccions de mobilitat pel confinament. Amb tot, el regidor Joan Manel Tello afirma que “no es pot abaixar la guàrdia”.

Per continuar blindant el municipi, aquest dilluns s’han ampliat els punts tallats al trànsit. A partir d’ara els veïns de Calafat hauran d’accedir per la rotonda de Sant Jordi, ja que l’accés principal estarà tancat, com ho està el camí que uneix amb l’Almadrava.

També s’ha barrat el pas a l’antiga carretera Nacional en els límits amb els termes del Perelló i Tivissa. A més, no es podrà circular pels túnels d’accés a la zona esportiva i tampoc es podrà accedir al camí del Cementiri des de l’entrada del Càmping Nàutic.

Comparteix