L’Ajuntament obre un compte solidari per recollir donatius per fer front als efectes del coronavirus

Comparteix

L’Ajuntament ha obert un compte bancari per recaptar fons per combatre la crisi del coronavirus a escala local. L’objectiu és recollir aportacions per fer front, també des de la solidaritat, a les despeses derivades de la Covid-19. El número de compte per fer els donatius és ES06 2100 9046 9802 0005 6432.

Els diners recaptats es destinaran a ajudar a les persones més afectades per aquesta crisi, i a comprar material sanitari, equips de protecció o d’altres que contribueixin a reforçar la capacitat de resposta a la crisi. Per aquest motiu, l’alcalde Jordi Gaseni fa una crida a la solidaritat de tots els caleros i caleres.

El compte corrent serà gestionat per l’Ajuntament, que informarà públicament de la quantitat total aconseguida i de quina manera s’han utilitzat els diners un cop finalitzi la situació actual d’excepcionalitat. El mateix alcalde ha estat el primer a estrenar el compte fent una aportació econòmica personal.

Comparteix