Salut redueix l’horari del CAP per afrontar la crisi del coronavirus

Comparteix

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha modificat l’horari d’atenció al CAP de l’Ametlla de Mar, concentrant tota l’activitat en horari diürn, per afrontar la crisi del coronavirus garantint l’atenció urgent i preservant la salut dels professionals.

D’aquesta manera, a partir d’aquest divendres, el CAP només funcionarà de dilluns a divendres entre les 8 h i les 20 h. El centre de salut demana trucar prèviament al 977 49 35 14 i no acudir directament si no és realment una urgència.

Durant les nits i els caps de setmana, caldrà trucar al mateix telèfon o al 061, o contactar amb l’aplicació CatSalut Respon. En els casos greus i urgents es farà atenció domiciliària, mentre que la resta es derivaran al CAP de l’Aldea.

Per altra banda, les cures d’infermeria se seguiran realitzant al CAP. El mateix centre contactarà amb els pacients per concretar l’horari. Per més informació, es pot trucar al centre de salut o bé enviar un missatge per l’eConsulta o pel web icsebre.cat.

L’Ajuntament recorda que en cas d’urgències i emergències sanitàries també es pot trucar al Servei d’Urgències Municipal (977 45 70 00), que funciona les 24 hores del dia i els set dies de la setmana, a més del telèfon 112.

Comparteix