Primeres sancions per no complir amb el confinament

Comparteix

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra insisteixen en la necessitat de complir amb les mesures de confinament i evitar qualsevol desplaçament que no sigui “estrictament necessari” i que estigui permès dins les excepcions de l’estat d’alarma.

A l’Ametlla de Mar, ja s’han imposat les primeres denúncies a ciutadans que no han complert amb les restriccions. Però el caporal de la Policial Local, Rodrigo Teba, afirma que un 95% de la població està fent-ho correctament.

Recorden que només es pot sortir de casa per anar a treballar, fer compres de primera necessitat, cuidar persones dependents o amb discapacitat, o treure la mascota perquè faci les seves necessitats per exemple, però sempre s’ha de fer individualment.

Comparteix